Over ons

Wij van sportenvandaag.nl vergelijken alle soorten sportproducten voor je. We bekijken reviews en kiezen de beste producten uit op onder andere prijs en kwaliteit. We zetten de beste producten van elke soort in top 10 lijstjes. Zo is het voor jou veel gemakkelijker om de best geprijsde sportproducten te vinden. 

We werken samen met partnerbedrijven waarop je de sportproducten kunt bestellen. Door de handige knoppen onder aan de productbeschrijving kun je met één klik naar de bestelpagina. We verkopen zelf geen sportproducten.

Missie

Onze missie is iedereen met de beste sportproducten laten sporten. Wat is nu fijner dan in een lekker shirt, een perfecte maat broekje of ideale schoenen sporten? Daarom doen wij dagelijks ons uiterste best om de beste sportproducten voor je op een rijtje te zetten.

Ons team heeft top 10 lijstjes gemaakt voor allerlei soorten buitensport. Vergelijk prijzen en zoek welke producten het beste bij je passen. Of probeer eens een nieuwe sport door onze reviews van de goedkoopste sportproducten.